Skip to content

Konferanser

Prisgunstige arrangementer ved sjøen, under en time fra Oslo.

Vi er opptatt av trygge møteplasser

Med togstasjon i umiddelbar nærhet.

Hvorfor legge din konferanse hos oss?

  • Med beliggenhet ved sjøen, egen strandlinje og panorama utsikt over fjorden har vi det som skal til for å skape en perfekt ramme for inspirasjon og ny giv! Vi legger vekt på en hjemmekoselig, god og lun atmosfære.
  • Ønsker dere å komme sjøveien med RIB, sprite opp det faglige med morsomme teambuildingsaktiviteter, kajakkpadling, cognacmaking fra lokale Backe Gabrielsen, eller hva med en yoga- eller mindfullness klasse i strandkanten? Vi har et godt utvalg av aktiviteter, og hjelper dere gjerne med å skreddersy deres arrangement.
  • Med et prispunkt som passer de fleste budsjetter kan vi levere mer intime arrangementer for ditt firma. Hos oss kan du få hele hotellet alene hvis du er 80 personer eller fler, og virkelig få mest mulig ut av investeringen.
  • Kort reisevei fra Oslo og Drammen, men allikevel nok avstand til å gi følelsen av å komme langt vekk fra den hektiske hverdagen. Togstasjon i umiddelbar nærhet gjør ankomsten meget enkel også uten bil. Vi er et relativt lite hotell, noe som gjør at hotellet passer ypperlig for små og mellomstore konferansegrupper.