fbpx Skip to content

Sommerferien 2020

Gode sommeropplevelser i vannkanten!

SOMMERFERIE HAR ALDRI VÆRT BILLIGERE

Nyt sommeren 2020 hos oss til priser du ikke trodde var mulig.

Våre pakker er priset for å være attraktive for småbarnsfamilier med begrenset budsjett.

Ukespriser fra kun kr. 4.990,- for en hel familie.

SOMMER I HOLMESTRAND

Med beliggenhet i vannkanten har hotellet det som må til for at en småbarnsfamilie skal trives.

Her finner du egen sandstrand rett foran hotellets terrasse, med Dulpen badeplass rett ved siden. Området består av sandstrand og en stor gresslette. På Dulpen yrer det av liv hele sommeren, og det finnes badeflåte, volleyballbaner, sandhåndballbane og lekeplass på området.

Det betyr at vi har det som trengs for å holde en ung familie i aktivitet gjennom dagen.

Holmestrand har også sitt eget opplevelseskart for de som vil utforske nærområdet.

.

AKTIVITETER

Holmestrand er den perfekte base for årets sommerferie.

Med havet som nærmeste nabo er det vann som er hovedattraksjonen. Vi har egen brygge hvis du kommer med båt, og badestranden rett utenfor er langgrunt og beskyttet fra vær og vind. Perfekte for småbarnsfamilier.

Hotellet befinner seg også midt på kyststien der du kan nyter lange fine turer til fots eller på sykkel langs vannkanten. Parken ved siden av hotellet har det som trengs av lekestativer, gressplen og forskjellige ballsportsplasser for å underholde alle.

Rett i nærheten har du både golfbaner, tennisbaner og andre aktivitetspunkter som kan holde selv de mest aktive familier i aktivitet denne ferien.

.

FULL FLEKSIBILITET

Alle våre familierom har eget minikjøkken der alle måltidene kan lages og nytes. Eller du kan la oss ordne måltidene for deg.

Hotellet har i tillegg en meget hyggelig kafe (Holmestrand Fjordkafe) i resepsjonsområdet, samt en hyggelig restaurant med panorama fjordutsikt og stor terrasse. 

I Holmestrand finnes det dagligvarebutikker, samt en rekke spisesteder, kafeer og andre butikker.

Vårt mål er å tilby en pakke som virkelig gir verdi for pengene, i en tid vi vet at det er mange familier der ute som trenger hjelp!